Energia Info Kft.

Aktuális

Figyelem!

Kisvállalkozások és lakossági ügyfelek számára most egy rendkívül kedvező lehetőséget kínálunk!

Drágának találja jelenlegi szolgáltatója árait? Esetleg a szolgáltatás minőségével is problémái vannak? Szeretne kiváló szolgáltatást, kedvező áron kapni? Ha a kérdések bármelyikére igen a válasza, akkor ez Önnek szól!

Mindössze néhány lépésre van szüksége ahhoz, hogy egyszerűen és gyorsan válthasson az Önnek optimális szolgáltatóra!

  • Készítsen elő egy három hónapnál nem régebbi számlát, valamint a jelenlegi szolgáltatójával aláírt szerződést!
  • Hívja fel ügyintézőnket!
  • Munkatársunk a megkapott információk birtokában egyezteti Önnel a megajánlható legkedvezőbb árat, melynek elfogadása után kitűzhető az az időpont, amikor Önnek lehetősége van a szolgáltató váltásra.
  • A megállapodás részleteinek megbeszélése után ügyintézőnk már küldi is Önnek a szerződést, mely tartalmazza az új szolgáltatóra való áttéréshez szükséges meghatalmazást is. A dokumentumokat természetesen kitöltheti Ön is, emellett azonban lehetőséget biztosítunk arra is, hogy ügyintézőnkkel együtt - az Ön székhelyén vagy otthonában - egészítsék ki a szerződés hiányzó passzusait, mely után azonnal megkapja a szerződés egy példányát.

Amennyiben felkeltettük figyelmét, és megrendelné szolgáltatásunkat, vagy bármilyen kérdése merült fel ezzel kapcsolatban, ügyintézőnk a következő számon várja hívását: +36 30 371 8934